Onze klanten

U bent een bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. U vraagt zich continu af welke strategische weg u in moet slaan om voorsprong in de markt te houden én welke producten, technieken en processen daarvoor nodig zijn. Uw strategen in het bedrijf, bestuurders, directies en afdelingsdirecteuren R&D, zijn gesprekspartner van TRiOS. U weet als geen ander dat externe R&D expertise op fijn mechanisch gebied toegevoegde waarde heeft in combinatie met de eigen expertise over product en kennis van de markt en daarmee innovaties op een hoger ‘level’ brengt.

U houdt in nieuwe strategische R&D graag zoveel mogelijk wegen open. U werkt daarom graag met verschillende ontwikkelingsconcepten in de voorfase van een strategisch project en kent de kracht van efficiency in paralleltrajecten voor ‘time-to-market’.

U kent en onderschrijft het belang van integrale samenwerking in een samengesteld projectteam. Vertrouwen, transparantie, focus en snelheid zijn voor u kernbegrippen in de langdurige samenwerking met TRiOS.

Past u in dit profiel klik dan hier voor onze werkwijze.